Faci bani din referiali | Castiga un mini-salar in fiecare luna cu aceasta metoda | Job part-time |
Vreau sa iti arat o metoda foarte buna de a castiga o suma frumusica, de bani, in fiecare luna. Foarte Simplu. Parcurge pasii si vei avea un venit sigur !

In primul rand trebuie sa iti faci cont <AICI>
1. De pe urma referialilor se castiga foarte bine. Fiecare jucator are cate un "stapan" in joc , adica fiecare este referialul cuiva. Poti sa incepi sa promovezi link-ul tau de referiali. Eu am adunat 3.8 puncte cu doar 3 referiali activi. 
* Se iau doar punctele intregi. Mie mi s-au valorificat doar 3 puncte (intregi)


La Afiliati - Top , veti gasi Valoare Pe Punct pentru luna in curs. Aceasta valoare poate oscila. In data de 21 a fiecarei luni se trimit si banii (in gold)Mi-au venit si banii (in gold) de pe cele 3 puncte. = 75 gold = 4 - 5 Euro. (dupa platirea impozitelor)
* Din care vei platii un impozit catre "stapanul" tau , si unul catre guvern.De la Piata Financiara poti convertii gold-ul in euro sau ron. 
*RON - Moneda locala, pentru cumparaturi pe joc
*Gold - Moneda globala , pentru cumparaturi pe joc.
*Euro - Moneda Reala , pentru actiuni , blocare referiali sau Retragere Bani !Modalitatile de plata sunt foarte sigure si rapide. Poti retrage banii din joc. 100% Sigur. 
*Modalitatiile de plata sunt: Credit Card , Transfer Bancar , PayPal si Neteller2.Daca vrei sa mai "invarti" banii pe joc, sa mai faci ceva profit .... eu zic ca poti sa incerci cu actiuni la joc. Actiunile se cumpara de la Piata Actiunilor , iar pentru fiecare actiune primesti 0.01 Euro cand Fondul Partenerilor ajunge la 10.000 Euro (aprox. la fiecare 10 zile). Cand cumperi sau vinzi actiuni nu vei plati nici un impozit.3. Sau poti incepe sa dai cateva atacuri. Inainte de a da atacurile , daca ai bani (6-7 Ron) , e foarte bine sa iti cumperi un Vin. (Piata Locala - Vin). Vinul iti da 25 Energi , asa vei castiga 2-3 Ron la fiecare atac. (in functie de energi)Pentru a ataca acceseaza Lupta - Lupta Referiali.4. In fiecare zi poti lucra. La inceput vei castiga foarte putin , pana iti creste putin productivitatea. La fiecare 3 zile lucrate consecutiv vei primii un bonus de 500 Ron (momentan) in functie de productivitate. Aceste bonusuri (legi) sunt date de guvern , acestea pot fi mai mari sau mai mici.
Sper ca ti-a fost de folos acest ghid , nu uita sa te inregistrezi <AICI> inainte de a incepe sa parcurgi pasii. Pentru mai multe informatii lasa-ti un comentariu , voi incerca sa va raspund cat de repede.

0 comments:

Trimiteți un comentariu